Aktualnie znajdujesz się na : Polityka Prywatności

Płatności PayPal

Kosmeteria - Eksperci Urody

Ważne informacje

  • Poczta Polska:
    przedpłata - 0,00zł - 14,50zł
    pobranie - od 10,50zł - 20,00zł

     



Korzystając ze sklepu internetowego www.kosmetyki-sklep24.pl, akceptujesz zasady naszej polityki prywatności opisane poniżej:

Dane osobowe


W czasie korzystania z naszego sklepu internetowego możesz zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych :

  • W przypadku zapisania się do naszego newsletter'a konieczne będzie podanie adresu e-mail
  • Pełne dane będą konieczne w przypadku rejestracji (zakładania konta klienta) w sklepie. Konto może być także niezbędne w celu skorzystania z niektórych promocji czy rabatów, jednak nie jest wymagane do złożenia zamówienia.
  • Pełne dane osobowe trzeba podać w przypadku składania zamówienia w naszym sklepie -będą one niezbędne w celu jego realizacji

Dane do założenia konta klienta lub złożenia zamówienia mogą zostać pobrane z konta facebook.com jedynie w przypadku wyrażenia takiej chęci poprzez potwierdzenie serwisowi fecebook.com, że dane osobiste może udostępnić serwisowi www.kosmetyki-sklep24.pl

Niepodanie wymaganych danych spowoduje niemożność realizacji zamówienia.

Zawsze masz prawo do zmiany swoich danych lub usunięcia ich z naszej bazy, poprzez zalogowanie się do konta klienta, lub poprzez wysłanie prośby o usunięcie danych mailem na adres adela.przybyl@kosmetyki-sklep24.pl, lub telefonicznie pod numerem 0691356574

Podane dane osobowe naszych Klientów w żaden sposób nie są udostępniane ani sprzedawane osobom czy firmom trzecim.

Wszystkie dane przesyłane przez klienta do naszej firmy podlegają ochronie zgodnie z ustawą o danych osobowych.

Dane podane w celu złożenia zamówienia służą tylko realizacji zamówienia jako dane teleadresowe.

Bezpieczeństwo przekazywanych danych jest zapewniane przez 128-bitowy klucz SSL szyfrujący transakcje.

Newsletter i e-mailing

Sklep www.kosmetyki-sklep24.pl prowadzi regularny e-mailing do swoich Klientów, którzy wyrazili chęć otrzymywania informacji handlowych i marketingowych drogą mailową poprzez zapisanie się do newsletter'a, oraz klientom którzy założyli konto klienta.

Zapisanie do newsletter'a odbywa się poprzez uruchomienie linka przesłanego na podany wcześniej adres e-mail w zakładce "Zapisz się do newsletter'a". Adres podany w zakładce "Zapisz się do newsletter'a" nie zostaje zapisany w systemie sklepu.  Dokładamy wszelkich starań, aby nie było możliwości użycia skryptu w innym celu niż to zostało zamierzone.

Link umożliwiający zapisanie się do newsletter'a zostaje wysłany również do klientów którzy nie założyli konta w naszym sklepie, wraz z potwierdzeniem zamówienia.

Aktywację ww. linka jak i założenie konta klienta jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na otrzymywanie ofert i informacji handlowych wysyłanych przez sklep kosmetyki-sklep24.pl drogą elektroniczną na podany adres e-mail Zgodnie z ustawą z dnia 18.07.2002r. (Dz. U. nr 144, poz. 1204) o świadczeniu usług drogą elektroniczną, od 10 marca 2003 roku jest wymagana zgoda adresata na otrzymywanie ofert i informacji handlowych drogą elektroniczną.
Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości e-mailowych osobom, które zarejestrowały swoje konta w naszym sklepie (punkt ten nie dotyczy pozostałych naszych Klientów, składających zamówienia bez rejestracji konta w sklepie).

E-mailing może zawierać zarówno informacje dotyczące oferty sklepu (np. promocje, nowości w ofercie), jak i inne informacje związane z działalnością sklepu (np. publikację artykułu, wprowadzenie istotnych zmian na stronie, życzenia okolicznościowe).
Pragniemy podkreślić, iż dokładamy wszelkich starań, aby e-mailing nie był dla naszych Klientów uciążliwy, ograniczamy jego objętość i wysyłamy go z częstotliwością raz na 2 tygodnie. Każda taka przesyłka zawiera także specjalny link, umożliwiający rezygnację z dalszego ich otrzymywania bez potrzeby likwidacji zarejestrowanego w sklepie konta.

Zastrzeżenia

Zastrzegamy sobie prawo do zmian w naszej polityce prywatności. Osoby odwiedzające nasz sklep obowiązuje zawsze aktualnie obowiązująca jej wersja, dostępna na tej stronie.

Trwa przeszukiwanie, poczekaj chwilkę...